Halaman

Kamis, 07 April 2011

mysterie nummer dertien

De nummer thirteen kan worden beschouwd als pech wish er waren thirteen mensen, Christus en de twelve Apostelen, aanwezig bij het Laatste Avondmaal. In sommige landen, is het nog steeds pech beschouwd tot thirteen mensen hebben aan een tafel. Er is zelfs een naam voor de angst voor het getal thirteen, triskaidekaphobia!

Maar, is deze onbewezen. Een van de legende, mythe, of gelooft is de ongelukkige aantal van thirteen. In veel gebouwen of hotels in China en Amerika, is er geen vloer thirteen. Het staat bekend als ongeluksgetal. Ze sprong van nummer twelve direct naar fourteen. De huizen tussen de nummer twelve en fourteen wordt aangesproken als twelve ½ Dan, waarom zijn nummer thirteen is ongeluksgetal?

De invoeging van het symbool nummer thirteen is gebeurt in het symbool van de Verenigde Staten van Amerika. Het zegel van de Verenigde Staten van Amerika bevat van twee kanten dat volledig is briefje met nummer thirteen. 13 pijlen, thirteen olijven zaad, thirteen bladeren in de juiste vogel voet, thirteen begint in de kop van de adelaar gesymboliseerd sterren van David, en anderen. Echter, is nummer thirteen nog steeds mysterie in de wereld van vandaag.

Veel mensen geloven dat een vrijdag dat valt op de dertiende dag van de maand is een ongelukkige dag. Heb je je ooit afgevraagd waarom? Het is gemakkelijk, zowel vrijdag en het getal thirteen zijn pech beschouwd.

Moslims beschouwen vrijdag als de heiligste dag van de week, hoewel vrijdag is lang beschouwd als een ongelukkige dag in vele landen. De dag kan worden pech voor de christenen, omdat Christus stierf
op vrijdag. Volgens de Bijbel, waren Adam en Eva verleid door de slang op een vrijdag, en de zondvloed van Noach's tijd begon op vrijdag. In sommige landen, vrijdag was de dag voor de uitvoering van criminelen.

In Engeland, probeerde de regering om te bewijzen hoe dom het bijgeloof over vrijdag de bouw van een schip genaamd de vrijdag. Het schip werd gebouwd vanaf op een vrijdag, en lanceerde op een vrijdag. Het zonk op zijn eerste reis!

Apollo thirteen was de enige mislukte missie van de Verenigde Staten van Amerika bedoeld om mensen het land op de maan. De explosie van een zuurstoftank op thirteen april 1970 zond de bemanning en grondpersoneel in enkele dagen van intense survival mode. Alle drie de astronauten veilig terug naar de Aarde. Hoewel de primaire doelstelling van de missie is mislukt, is het een van de beroemdste en meest inspirerende ruimte avonturen in de geschiedenis van de planeet Aarde.

Ook niet vergeten, Columbia house Shuttle werd de ruimte in gestuurd op 1-16-2003 (1 +1 +6 +2 +0 +0 +3 = 13). De shuttle explodeerde tijdens re-entry en alle bemanningsleden overleden.

Recente Feit - Zelfs Microsoft heeft overgeslagen the amount 13: Microsoft workplace 2007, de voorganger van Microsoft workplace 2010, is versie twelve. workplace 2010 zal versie fourteen, overslaan versie thirteen, het aantal dat Microsoft neemt misschien niet zo gelukkig. [Microsoft workplace 2010 dit jaar te starten]

0 komentar:

Posting Komentar